***       Водещите новини за деня до 13.00 ч., 

...
   ***   
   Водещите новини за деня до 13.00 ч., 
Коментари Харесай

Водещите новини! Маскирани пребиха независим съветник в София, той подозира бившата си партия. Бербатов официално обяви кандидатурата си


   ***   

   Водещите вести за деня до 13.00 ч.,   
   на 8 декември   

 

Според него той е атакуван измежду бял ден и пред жилището му. 

„ Около 11,30 минавайки около моя блок, стопирах да приказвам с един дядо. Минаха двама мъже с маски, напръскаха ме със спрей и започнаха удари. "

Алексиев е определен от листата на " Възраждане ", само че по-късно става самостоятелен. Според него това може да има общо с случая.

„ Кметската акция беше с 0 лв.. Партията не ни поддържа. Спират ни и самодейностите ", разкри общинският консултант пред БТВ.

Той споделя, че е бил застрашен от структурата на партията, били са застрашени и неговите деца. Причината - напън да напусне Столичния общински съвет. 

***

Бившият футболен национал и претендент за президент на Българския футболен съюз Димитър Бербатов дава конференция в Национален пресклуб на Българска телеграфна агенция в София. Събитието стартира в 09.30 часа. 

Припомняме, че Бербатов към този момент обществено разгласи, че още веднъж ще се кандидатира за президент на футболния ни съюз на идния Конгрес, написа sportal.bg.

„ След като се разгласи датата за конгреса е обикновено, както беше и предния път да разглася кандидатурата си за президент на БФС. Свикахме тази конференция и с цел да ви срещнем с част от нашите хрумвания ", стартира Бербатов.

***

Трима мъже качиха наложително 19-годишен юноша в кола в Бургас.

Потърпевшият бил отведен до двора на университет в града. След голям брой закани и изстрел с револвер, той бил заставен да легне на земята и да изчака отдръпването на причинителите.

Нападателите на 19-годишното момче са открити. Станало ясно, че причина за офанзивата били неуредени връзки.

***

Мъж на 64 години е в кома откакто автомобил се вряза в денонощен магазин в София. Това оповестиха от Центъра за незабавна здравна помощ – София, предава Българска телеграфна агенция. 

***

„ Предложените промени целят в България да има повече независимост, повече правдивост, повече сигурност, а това са съществени предпоставки за едно благоденстващо обществото “, уточни тя. Йорданова добави, че в центъра на този спор и старания е подсилване на независимостта на съда. 

„ Именно съществуването на самостоятелен съд в една демократична страна е главната гаранция за правдивост, сигурност и независимост “, означи тя. 

***

***

Изключително висок е рискът от унищожително земетресение в Истанбул, споделя водещият турски сеизмолог Наджи Гьорюр, представен от телевизия Хабер Глобал и Българска телеграфна агенция. 

***

Интензивни сражения във и към огромните градове в линията Газа тази заран.

Контролираното от Хамас здравно министерство заяви за 40 жертви при удари край град Газа и за още десетки в Джабалия на север и Хан Юнис на юг.

След невижданото писмо на генералния секретар Антонио Гутериш, Съветът за сигурност на Организация на обединените нации би трябвало да се произнесе през днешния ден за апела на неотложно филантропично помирение в анклава.

Изходът от гласуването е неразбираем в напрегнатия дипломатически подтекст.

***

Източноукраинският град Харков е бил ударен от няколко съветски ракети, оповестиха тази нощ управляващите и споделиха, че има най-малко един ранен, съобщи Франс прес.

„ Окупаторите удариха Харков шест пъти ", написа в „ Телеграм “ ръководителят на регионалната военна администрация Олег Синегубов, като уточни, че на място е оказана помощ на ранен човек.

Ударени са Холоднохирски и Шевченковски регион, добави Синегубов, като посочи, че по първична информация става дума за ракети С-300.

Нанесени са вреди на жилищни здания, сподели Синегубов.

***

Руският президент Владимир Путин съобщи, че съюзът с Иран е обърнал хода на войната в Украйна, като поддръжката на Техеран е дала подтик на неговите сили, написа английският вестник. „ Телеграф “.

***

 

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР